Cecily von Ziegesar: Bad Girl 4. - Megérdemlem - Egy regénylakás könyvei Cecily von Ziegesar: Bad Girl 4. - Megérdemlem - Egy regénylakás könyvei
Friss posztok:
Főoldal » , , , » Cecily von Ziegesar: Bad Girl 4. - Megérdemlem

Cecily von Ziegesar: Bad Girl 4. - Megérdemlem

Írta: Gretty | 2011. szeptember 16., péntek | 19:55

Fülszöveg: Az a hír járja, hogy Blair egy jóképű, érett pasival randizgat, aki soron kívül bejuttatná az egyetemre, cserébe csak „apró szívességeket” kérne… Dan egyik versét leközlik, és a kis költőpalántának máris fejébe száll a dicsőség… Arról nem is beszélve, hogy Nate „rehabra” kerül, ahol egy igazán veszélyes csaj karjaiban józanodik ki… És vajon véletlen-e, hogy Vanessa kisfilmjét pont azon a divatbemutatón használják háttérnek, ahol Serena az aktuális sztár, „I love Aaron” feliratú pólójában… Ja, és a titokzatos „badgirl” nemsokára felfedi kilétét! Lebukta???

 Eredeti cím: Because I'm worth it

A kezembe akadt, mert…
már 3 könyvön túl voltam, és annyira nem rossz kis sorozat ez, hogy ne „küzdjem le a torkomon”. Ráadásul épp nem volt más idehaza. Persze amint belekezdtem, másnap a könyvtárunkba és a postás által hozzám is érkeztek új könyvek. De befejeztem!

Közös történetünk:
Végre eljutottam ahhoz a kötethez, ahol már őszintén mondhatom, hogy tetszett. Persze nem lett toplistás, de az eddigi kötetekhez képest ez volt eddig a legjobb. Itt már egyértelműen elvált a regény és a sorozat, ami... meg kell hagyni, igencsak hozzátett az olvasásélményemhez. Emellett nagyon bejött a mostani, kvázi több szálon futó cselekmény. Rövidebb fejezetek, és mindegyikben más-más szereplő útját követjük, folytatjuk. És nem is volt zavaró követni őket. A karakterek élete is kezd egyre érdekesebb lenni, ami még nem azt jelenti, hogy jellemfejlődést mutatna bármelyik is, de ezt nem is vártam el. Lassan a dagályos öltözék leírásokat is megszokom, bár még mindig idegesít, ha 6 mondaton keresztül mást sem látok. Bevallom, ezeket a részeket már automatikusan átugorja a szemem. Ettől függetlenül ez a rész már pörög, a történések hol elkülönülten folynak, hol összeérnek, és ez igenis élvezhetővé teszi az egészet.

Kiadta: Ulpius-Ház

Borító: szerintem abszolút illik hozzá a rajzos borítóterv. Kár lenne elrontani a sorozatból ismert szereplők képeivel. Ezen a példányon: Jenny

Kedvenc karakter: Blair, mert nem félt végre eltávolodni a tökéletességtől, így emberi lett végre.

Anti karakter: Nate a növény és valahogy Dan még mindig irritál.

Világkép: még mindig nem éltem bele magam teljesen a New York-i elit életébe, de tetszett, hogy sokfelé történt sok minden.

Értékelés:
Ha tetszett a poszt, oszd meg másokkal is!

1 megjegyzés:

Ha vinnél valamit, merthogy nem közkincs ám ez itt...

Creative Commons Licenc
Gretty Gretty szerint a világ - Egy regénylakás könyvei című műve Creative Commons Nevezd meg! - Ne add el! 3.0 Unported Licenc alatt van.
DMCA.com .

Ha üzennél...

Név

E-mail *

Üzenet *

Vendégszerepléseim a Klubrádió (95,3) Bemutatópéldány című műsorában, ahol Tímár Ágnessel beszélgetünk könyvekről.
.
 
Support : Creating Website | J. | Mas
Proudly powered by Blogger
Copyright © 2010-2013 Egy regénylakás könyvei - All Rights Reserved