Megvannak a nyertesek! - Játék eredményhirdetés - Egy regénylakás könyvei Megvannak a nyertesek! - Játék eredményhirdetés - Egy regénylakás könyvei
Friss posztok:
Főoldal » » Megvannak a nyertesek! - Játék eredményhirdetés

Megvannak a nyertesek! - Játék eredményhirdetés

Írta: Gretty | 2012. április 1., vasárnap | 12:41

Bolondok napja van, de nem csinálok bolondot senkiből, így ezennel kihirdetem a Cor Leonis Kiadóval közös játék eredményét. :)


Előtte azonban álljon itt pár tanulság.

Nem szerettek nyomozni és válaszolni? Enyje-benyje! Természetesen tisztelet a kivételnek, azaz mindenkinek, aki válaszolt a kérdésekre.

Örömmel jelentem, hogy mindenki, aki játszott, kivétel nélkül jó válaszokat adott, aminek nagyon örültem.

Volt egy darab huncut kérdés, szám szerint a 4., aminek a lényege, hogy szinte bármit lehetett írni. Illetve hát majdnem bármit, lévén hogy az értékelésem is roppant szubjektív és személyes lett a könyv kapcsán. Érdekes is volt olvasgatni a válaszokat, amiket ezúton is köszönök szépen!

Minek után a játékot a Cor Leonis Kiadó támogatja, úgy illik, hogy ezennel bejelentsem:
Nevada Barr legújabb regénye nyár elején érkezik, s mint azt mindenki jól tudja, az Anna Pigeon széria érkezik el ezzel kis hazánkba. Tekintve, hogy a Kiadó könyveivel még nem sikerült mellényúlnom, én már nagyon várom.

Név szerint a The Rope című kötet lesz az első, ami nálunk megnyitja a sort, s olyannyira friss, hogy 2012. január 17-én jelent meg odakint, és itt lehet az első fejezetet angolul olvasni.

A sorrendiség felcserélésétől nem kell megijedni, hiszen epizódszerű történetekről van szó, ahol az összekötő kapocs Anna Pigeon, aki minden részben új ügyben nyomoz, más-más nemzeti parkban.

De jöjjön hát, aminek jönnie kell!
A random.org segítségével a szerencse nekik kedvezett:
Sikerült elég nyomi minőségben megcsinálnom a képet, de remélem, hogy a lényeg látszik rajta. A többiek neveit elhomályosítottam a különböző személyiségjogok miatt. Remélem ez nem okoz problémát senkinek!

Gerda és SzAngelika

A nyerteseket e-mailben is értesítem, de itt is szívből gratulálok nekik!

A választott könyveket a Cor Leonis juttatja el hozzátok.

Egyébként volt a Facebookon is játék ezzel az egésszel kapcsolatban. Ott saját készítésű könyvjelzőért lehetett játszani/megosztani, de mivel a kutyát nem érdekelte, így jelen esetben ennek kapcsán nem hirdetek nyertest. (Ez azért sokat elmond arról, hogy mit is gondolnak az emberek a kézügyességemről. Pedig van valamennyi. Esküszöm!) :D

Illetve hát fontos megköszönnöm a Molynak, hogy kitettek főoldalra, így esetleg ha a staff-ból valaki szeretne egy gretty-művet, úgy nagyon szívesen csinálok neki, ha jelzi e-mailben. :)

Köszönöm szépen mindenkinek a részvételt! Hamarosan újabb játék jön, mert májusban szülinap (az enyém, nem a blogé) és gondoltam csinálok valami ereszd el a hajamat eseményt, hogy emlékezetes legyen a dolog. ;)

Addig is Boldog Bolondok Napját! Fessetek tojást, mert lassan itt a Húsvét!

Ha tetszett a poszt, oszd meg másokkal is!

4 megjegyzés:

 1. Köszönöm szépen a lehetőséget! Nagyon örülök :)

  VálaszTörlés
 2. Hát ezt el nem hiszem :D Én voltam a 9-es ugye? :DDD Bálint

  VálaszTörlés
 3. Bálint: Úgy nézem. ;)
  Melyik könyvükre fájt a fogad? :)

  VálaszTörlés
 4. Bármelyikre :D Bálintmoly

  VálaszTörlés

Ha vinnél valamit, merthogy nem közkincs ám ez itt...

Creative Commons Licenc
Gretty Gretty szerint a világ - Egy regénylakás könyvei című műve Creative Commons Nevezd meg! - Ne add el! 3.0 Unported Licenc alatt van.
DMCA.com .

Ha üzennél...

Név

E-mail *

Üzenet *

Vendégszerepléseim a Klubrádió (95,3) Bemutatópéldány című műsorában, ahol Tímár Ágnessel beszélgetünk könyvekről.
.
 
Support : Creating Website | J. | Mas
Proudly powered by Blogger
Copyright © 2010-2013 Egy regénylakás könyvei - All Rights Reserved