Űrfogócska - Húzz egy szerencsekártyát! - Egy regénylakás könyvei Űrfogócska - Húzz egy szerencsekártyát! - Egy regénylakás könyvei
Friss posztok:
Főoldal » , » Űrfogócska - Húzz egy szerencsekártyát!

Űrfogócska - Húzz egy szerencsekártyát!

Írta: Gretty | 2013. május 27., hétfő | 21:45

Lassan a végéhez közeledünk fergeteges játékunknak, és érzem ám, hogy van némi zavar az erőben, de becsületére legyen mindenkinek mondva, hogy a direkt anyázások a társasjáték kapcsán eddig elkerültek. :D

Épp ezért, ma kicsit könnyebb feladat jön, egész pontosan kutatni kell. Nem árulok el nagy titkot azzal, ha elmondom, hogy a Calderonban különböző kultúrák jellegzetességei is fellelhetőek, köztük a japán is, mely még csöppet hangsúlyosabb is.

A feladat ezért az, hogy mindenkitől várunk egy olyan képet, melynek témája a Zen kert. Plusz pont, ha a képen rajta/felette/alatta/mellette valamilyen On Sai idézet szerepel, ami nem is feltétlen kell, hogy a Calderonból legyen, sőt, kívánatos az, ha inkább valamelyik novellából származik. (On Sai novellákat itt lehet ingyen és bérmentve olvasgatni!)

A képeket kéretik a blog FB oldalára feltölteni, vagy ha valakinek nincs FB accountja, akkor el e-mailezni a grettyblogja@gmail.com címre.

Ezúttal is május 30., éjfél a határidő, de azért jobb szeretnénk már korábban is gyönyörködni a képekben, ha egy mód van rá. ;)

Gondolom, mondanom sem kell, hogy a saját Zen kert lenne a csúcs, de ha épp nincs ilyesmi otthon, hát üsse kavics, olyan kép is jó, amit ha tehetnél, elfogadnál otthonra. (A felbontás lehetőleg olyan legyen, amint látszódnak a dolgok, és ne nagyítóval kelljen bogarászni.)

Ha tetszett a poszt, oszd meg másokkal is!

0 megjegyzés:

Ne tartsd magadban...

Mondd el bátran a véleményed!

Ha vinnél valamit, merthogy nem közkincs ám ez itt...

Creative Commons Licenc
Gretty Gretty szerint a világ - Egy regénylakás könyvei című műve Creative Commons Nevezd meg! - Ne add el! 3.0 Unported Licenc alatt van.
DMCA.com .

Ha üzennél...

Név

E-mail *

Üzenet *

Vendégszerepléseim a Klubrádió (95,3) Bemutatópéldány című műsorában, ahol Tímár Ágnessel beszélgetünk könyvekről.
.
 
Support : Creating Website | J. | Mas
Proudly powered by Blogger
Copyright © 2010-2013 Egy regénylakás könyvei - All Rights Reserved