Dobpergést kérek... vagyis inkább némi szélsüvítést - Egy regénylakás könyvei Dobpergést kérek... vagyis inkább némi szélsüvítést - Egy regénylakás könyvei
Friss posztok:
Főoldal » , , » Dobpergést kérek... vagyis inkább némi szélsüvítést

Dobpergést kérek... vagyis inkább némi szélsüvítést

Írta: Gretty | 2013. szeptember 1., vasárnap | 09:53

Tegnapelőtt lezárult Shannon Messenger: Vihar szeli ketté című könyvéért folyó játék, és tegnap eredményt is kellett volna hirdetnem, de úgy esett, hogy egy rohadt nagy pókkal találkoztam a maratoni bodzaszedés alkalmával, és még mindig enyhe szívrohamom van, szóval este már a sokktól, és izomláztól meggyötörten semmi erőm nem volt közhírré tenni, hogy kié a könyv.

Egyébként hiába röhögtök, tényleg rohadt nagy volt az a pók, ha lett volna bátorságom - mint ahogy nem volt, és sose lesz -, és kilapítom, lazán beterített volna egy kétszázas érmét, és akkor még a lábai így is lelógnak róla. 8 órája van folyamatosan hidegrázásom, amin mondjuk nyilván az se segít, hogy próbálom belőni a fajtáját a rohadéknak a net segítségével, mert hogy nem mezei keresztespók volt, az is biztos. (Egyelőre nem találom.)

Na, de hagyjuk is ezt a témát, mert már megint kezd olyan érzésem lenni, hogy mászkál rajtam vagy öt, és én elég rosszul viselem az ilyesmit.
Ja, amúgy emlékszem, egyszer a koleszban egy felsőbb éves vicces kedvében volt, és mesélt egy olyan sztorit, hogy ismert egyszer valakit, aki droghasználat után azt haluzta, hogy madárpókok másztak rá. Mondanom sem kell, előtte sem igazán, de azóta meg főleg soha meg sem fordult a fejemben, hogy én valaha az életben, ha csak egymilliárdnyi esély is van erre, kipróbáljak bármi ilyen cuccot, úgyhogy szinte még hálás is lehetek neki. Mindenesetre apám kifejezetten az, mert ilyesmi miatt sose kellett aggódnia. (Igen, annak idején ezt elmeséltem neki, meg azt is tudja, hogy én már a pókok gondolatától is rosszul leszek.)
Ti se drogozzatok soha, ellenben tartsátok távol tőlem a pókokat!

Na, de a játék...

Három szinten folyt. Alapvetően kommenteben vártam, hogy ki milyen elementál lenne szívesen, és bár páran félreértelmezték a dolgot, és az asztrológiai jegyekhez kapcsolták a döntést (itt jegyzem meg, hogy a Vízöntő jegy levegő elem, nem víz), elfogadtam a választ, mindegy milyen megközelítésből érkezett. Ezen felül lehetett esélyt halmozni lájkolással.

Persze az izgalmas rész mégiscsak a válaszadás volt, érdekes volt olvasgatni, hogy ki miért milyen elementál lenne. Mármint ahol volt indoklás is.
Készítettem is egy összefoglaló ábrát, hogy ti is lássátok, melyik elementál a nyerő. ;)
Mint fentebb látható, a legtöbben a tűzzel, azaz az annak megfelelő elementálokkal szimpatizálnak, vagyis szalamanderek lennének.
Ezennel ünnepélyesen megígérem, hogy továbbítani fogom az eredményt Shannon Messengernek, és küldök némi szempilla rebegtetést a dologhoz, hátha ír róluk is. ;)

De hogy értelmet nyerjen az esélyhalmozás, és ne csak a szükséges és/vagy kényszerű rosszt lássátok mindig a lájkolásokban, a győztes bizony olyan valaki lett, akit a gép egy lájkért dobott kis szerencsés könyvtulajdonosnak.

Ő pedig nem más, mint...
Természetesen az e-mail és IP címét kitakartam, amolyan személyiségi jogok miatt, de a lényeg azért látszódik. :)

A szerencsés nyertesnek már ment is az értesítés, és mint megtudtam, először nyert nem csak könyves nyereményjátékon, de úgy alapvetően is.

GRATULÁLOK! 

Remélem, hogy akik most ne nyertek, azok lelkét is átszövi a bajtársi öröm, de persze nem úgy, ahogy az a pók fél karomat a hálójával, hanem úgy, hogy legközelebb is velem tartotok!

Addig is szép hétvégét mindenkinek! Olvassatok sokat, és pókhálótlanítsatok!
Ha tetszett a poszt, oszd meg másokkal is!

3 megjegyzés:

 1. na, akkor megyek és megrendelem;))
  ilyenkor szoktak gratulálni a nyertesnek? sosem értettem miért:DD

  VálaszTörlés
 2. Titti, azért szoktunk gratulálni, mert jó fejek vagyunk és próbálunk fairplay módon játszani... :D
  Szóval gratulálok! :)

  Gretty, az a pinduri pókocska jobban félt tőled, mi te tőle... Vagy nem, de akkor itt a pók apokalipszis, amire rengeteg újságpapírral készülök. :D
  Mondom ezt én, aki kiteszem a lakásból a nyolclábúakat az udvarra. :D

  VálaszTörlés
 3. @reea:
  Az a pók rohadtul nem kicsi volt, hanem HATALMAS, és vérszomjas, és igenis megtámadott, és ha a pártját fogod, fájdalom, de meg kell szakítanom veled a barátságot. :P :)

  VálaszTörlés

Ha vinnél valamit, merthogy nem közkincs ám ez itt...

Creative Commons Licenc
Gretty Gretty szerint a világ - Egy regénylakás könyvei című műve Creative Commons Nevezd meg! - Ne add el! 3.0 Unported Licenc alatt van.
DMCA.com .

Ha üzennél...

Név

E-mail *

Üzenet *

Vendégszerepléseim a Klubrádió (95,3) Bemutatópéldány című műsorában, ahol Tímár Ágnessel beszélgetünk könyvekről.
.
 
Support : Creating Website | J. | Mas
Proudly powered by Blogger
Copyright © 2010-2013 Egy regénylakás könyvei - All Rights Reserved