Goodreads profilbeállítások I. - Egy regénylakás könyvei Goodreads profilbeállítások I. - Egy regénylakás könyvei
Friss posztok:
Főoldal » , » Goodreads profilbeállítások I.

Goodreads profilbeállítások I.

Írta: Gretty | 2013. szeptember 8., vasárnap | 12:25

Szóval beregisztráltunk a Goodreadsre (röviden Gr), és eddig ellenálltunk az 570 millió könyv csábításának (vagy nem, de ha igen, virtuális vállveregetés ;) ), hiszen jó lenne beállítani ezt-azt.

Mivel eddig én magam sem voltam szervesen rágyógyulva a rendszerre, pár dolgot még magam is tanulok, például az eddig parlagon hagyott beállítások terén, de aggodalomra semmi ok, mert SzAngelika lektorálta a most következő posztot, és így már tuti, hogy mindenki meg fog tudni birkózni ezzel az irdatlan mennyiségnek tűnő angol szöveggel, és utána sokkal jobb lesz neki. :)

Én magam tanácsot adni csak igen kevés helyen fogok, hiszen hát ez az a rész, ami mindenkinek magának kell mérlegelni: ki és mit tart fontosnak, vagy elvetendőnek.Fentiekhez sok hozzáfűzni valóm nincs, ha kérdés van, lentebb, vagy privátban állok mindenki rendelkezésére!


Itt szeretném megjegyezni, hogy bloggerek számára nem kifejezetten hátrány, ha a keresőmotorok által is láthatóvá teszik a profiljukat, pláne, ha a Gr nevük utal a blogukra, vagy ugyanaz mindenhol.

A profilod megerősítéséhez ellenőrizd az e-mailjeid, az ott található levélben csak egy gombnyomás, és hasítunk tovább. ;)

Teljesen egyénfüggő, hogy ki mennyi levélre van lélekben felkészülve az oldaltól. Döntsön ki-ki belátása szerint!
Személyes tanácsom, hogy a 'Ha megjegyzést hagyok valahol, azt alapértelmezés szerint szeretném követni' pontot hagyjátok bejelölve!
Illetve felhívnám a Young-Adult műfaj kedvelőit, hogy van számukra külön hírlevél opció! ;)
Amúgy célszerű a legtöbb dologról legalább belső értesítést kérni.

Na, itt talán nem a legszebb magyarságommal fejeztem ki maga, de mentségemre legyen szólva, hogy az alvás, mint olyan, az úgy napok óta likvidálva vagyon az életemből. :)
Itt is érvényes, hogy célszerű meghagyni a belső értesítések kérését, és legfeljebb idővel, a tapasztalatok alapján likvidálni a pontokat.

Hamarosan jövök a folytatással, ahol már elmerülünk a látványosabb beállításokban, és elkezdjük a használati funkciók értelmezését.

Ne félj addig se kérdezni!
Ha tetszett a poszt, oszd meg másokkal is!

0 megjegyzés:

Ne tartsd magadban...

Mondd el bátran a véleményed!

Ha vinnél valamit, merthogy nem közkincs ám ez itt...

Creative Commons Licenc
Gretty Gretty szerint a világ - Egy regénylakás könyvei című műve Creative Commons Nevezd meg! - Ne add el! 3.0 Unported Licenc alatt van.
DMCA.com .

Ha üzennél...

Név

E-mail *

Üzenet *

Vendégszerepléseim a Klubrádió (95,3) Bemutatópéldány című műsorában, ahol Tímár Ágnessel beszélgetünk könyvekről.
.
 
Support : Creating Website | J. | Mas
Proudly powered by Blogger
Copyright © 2010-2013 Egy regénylakás könyvei - All Rights Reserved