Október - Az idei év legjobb hónapja! - Egy regénylakás könyvei Október - Az idei év legjobb hónapja! - Egy regénylakás könyvei
Friss posztok:
Főoldal » , , » Október - Az idei év legjobb hónapja!

Október - Az idei év legjobb hónapja!

Írta: Gretty | 2013. október 3., csütörtök | 19:06

Mint már említettem korábban, nagy örömöt tartogatott október eleje!
Szívemnek oly kedves sorozatából ugyanis két könyv is megjelent a napokban.
Magyarul az 5. résznek, nevezetesen a Holdvadásznak örülhetünk, odakint pedig szintén nemrég vehették kézbe a sikoltozó rajongók a 6., Tempt the Stars címre keresztelt részt.

Azon tevékenységemet, miszerint boldogságomban a föld felett repkedek jó pár méterrel csak az árnyékolja be valamelyest, hogy már csak 3 rész van a végéig, hiszen az eredetileg 9 részesre tervezett sorozat mostantól az utolsó harmadához ér, és különösebben az a tudat sem vigasztal, hogy akárhogy is nézem, az még 4 rész nekünk magyarul, és tekintve, hogy még a címeik sincsenek közzétéve, évekig kitartunk.
Sőt, nemcsak a Cassie Palmer szériával, hanem a spin-off sorozattal is, ami a Dorina Basarab sorozatcímet viseli, és Mircea lányával, no meg az első részből, a Megérint a sötétségből átigazolt Louis-Cesarral a főszerepben, tovább árnyalja Chance elképesztő világát.
Hiába na, már most tudom, hogy fantomfájdalom lesz a lelkemben ezután a sorozat után.
És mielőtt még megkérdezni valaki, hogy a Basarab sztorik mikor jönnek magyarul... Én erre azt felelném, hogy amint minden barátnőtök rendelkezik saját Cassie Palmer 1-5. polccal, jó eséllyel indulunk a kérésünkkel a Cor Leonisnál, hogy mielőbb elkezdenénk gyűjteni a Dorina történeteket is. ;)
A Holdvadász Hónap során egyébként igyekszem is majd ebben segíteni, - ismerve magamat -, valami jó nehéz játékkal. :D


Na, de a lényeg most, hogy végre kezünkben a Holdvadász, és ennek örömére nem csak most járok örömtáncot a hír felett, hanem egész hónapban, ráadásul negyedmagammal.
Az Ö(n)T(örvényes)B(loggerek) tagjai közül ugyanis nem egy megátalkodott Chance-rajongó, így elhatároztuk, hogy az októbert kinevezzük Holdvadász Hónapnak, és október 1. és 31. között rengeteg érdekességet és extrát hozunk el kedves olvasóink számára.

A könyves körút az újholddal indul, és érdemes figyelemmel kísérni mindenki blogját, akár ismered már Cassie és különleges kompániájának világát, akár nem, mert a legexkluzívabb infókat tőlünk kaphatod a sorozatról!

Holdvadász Hónap
.
.

Olvasási sorrend a Cassandra Palmer világhoz:
Katt a képre, és az nőni kezd! ;)Ha tetszett a poszt, oszd meg másokkal is!

3 megjegyzés:

  1. Válaszok
    1. Ideje volt már frissítenem, mert folyton benézi mindenki a Cassie könyvek számát. :)

      Törlés
  2. Azt már lehet tudni hogy mikor jelenik meg magyarul a tempt the stars? :) Mert nem találtam róla semmit :/

    VálaszTörlés

Ha vinnél valamit, merthogy nem közkincs ám ez itt...

Creative Commons Licenc
Gretty Gretty szerint a világ - Egy regénylakás könyvei című műve Creative Commons Nevezd meg! - Ne add el! 3.0 Unported Licenc alatt van.
DMCA.com .

Ha üzennél...

Név

E-mail *

Üzenet *

Vendégszerepléseim a Klubrádió (95,3) Bemutatópéldány című műsorában, ahol Tímár Ágnessel beszélgetünk könyvekről.
.
 
Support : Creating Website | J. | Mas
Proudly powered by Blogger
Copyright © 2010-2013 Egy regénylakás könyvei - All Rights Reserved